top of page
krushuvud.jpg

FINNS I LAGER

DE KRUSHUVADE
OCH ANDRA PELIKANER

272 kr
+ 45 kr frakt inom Sverige

Nyfiket och närgånget. Och kanske är det pelikanerna som är mest närgångna. Brutus Östlings bilder och fotoböcker har lovordats av kritiker och nått en bred publik. Denna gång återkommer han med häpnadsväckande bilder som tar andan ur läsaren. En annorlunda fotobok om framför allt de krushuvade pelikaner som lever i norra Grekland.

Fotografier: Brutus Östling
Text: Susanne Åkesson
Band: Inbunden
Antal sidor: 142
Storlek: 345 x 247 x 15 mm
Vikt: 1380 g
Utgivningsår: 2010
Förlag: Östlings Bokförlag Symposion
_L3C3420.jpg

PRESSRÖSTER

"Det är inte svårt att förstå att Östling, med sin förkärlek för fåglar med personlighet, fastnat för just dessa pelikaner. Han kryper nära, nära och det är ett under att kameran inte har slunkit ner i något av gapen. Tack och lov överlever kameran den närgångna kontakten och resultatet är en rad unika och halsbrytande bilder av yppersta klass / ... / presenterade i en praktfull volym formgiven av den suveräne Jens Andersson."
Eskil Quiding, Sydsvenska Dagbladet

"Vem hade trott att jag skulle bli så entusiastisk över en bok om pelikaner att jag släpar runt den och insisterar på att folk jag inte känner bara MÅSTE titta på bilderna? För de är precis så sagolika, hisnande och fantastiska som man kan förvänta sig när Brutus Östling hållit i kameran. Världens bästa fågelfotograf har gjort det igen."
Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Brutus Östling låter dubbla uppslag domineras av flera fåglar, då blir bildspelet mäktigt och storslaget med den vita fjäderskruden mot vattnet, de stora näbbarna och de markerade färginslagen som förstärkta utropstecken."
Ystads Alehanda

bottom of page